Skip to content

5 beneficis de la transformació digital d’empreses

16 de novembre de 2020

La transformació digital de les empreses aporta més visibilitat, millor comunicació amb el client i un augment del volum de negoci, entre d’altres beneficis.

La digitalització està cada vegada més present en aspectes del dia a dia. El teletreball o la venda online durant el confinament per la pandèmia de la Covid-19 en són un exemple.

La cerca d’informació, les compres i les relacions socials i laborals es duen a terme mitjançant diferents vies digitals. Les empreses cada vegada en són més conscients i decideixen digitalitzar els seus serveis.

Per si encara tens dubtes dels beneficis de la transformació digital, a continuació te’n detallem alguns.

1. Incrementa la visibilitat de l’empresa

Oblida’t de dies d’obertura i horaris establerts i ves més enllà. La presència online del teu negoci el permetrà estar visible les 24 hores del dia, 365 dies de l’any. I, juntament amb ell, els productes i serveis que ofereixes.

Hi ha serveis que només es poden oferir de manera presencial. Alguns exemples són les perruqueries, centres d’estètica i bellesa, centres de salut o assistència, etc. En aquests casos, la visibilitat online del negoci pot ser la carta de presentació que farà al client decantar-se per tu abans que per la competència.

2. Fes arribar el teu negoci allà on vulguis

Una de les grans diferències que la transformació digital ofereix a les empreses és la internacionalització. Pots fer arribar els teus productes o serveis allà on vulguis, arreu del món.

La digitalització et permetrà arribar a clients potencials que viuen més enllà de la teva ciutat o el teu país. Per aconseguir-ho, però, sempre serà necessària una bona estratègia de màrqueting i l’ús adequat de les diferents vies disponibles.

La transformació digital t’aproparà als teus clients i t’ajudarà a augmentar el volum de negoci

3. Millora l’experiència dels clients

La comunicació entre un venedor i un client sempre ha sigut un factor molt important. Els clients tenen múltiples ofertes a la seva demanda. Per això, sempre triaran la que els ofereix la millor experiència de compra. La transformació digital t’apropa als teus clients mitjançant una comunicació més directa i personalitzada.

Això, juntament amb aportar-los una experiència òptima en la recerca i selecció del producte que busquen, marcarà la diferència. Per exemple, una pàgina web més ràpida que una altra en la seva càrrega decantarà la balança del client al seu favor.

4. Augmenta la productivitat de l’empresa

Quan parlem de la transformació digital d’una empresa no només ho fem pensant en el client i el procés de venda. També ho fem tenint en compte els processos laborals. I és que la digitalització permet prendre importants decisions i dur-les a terme de manera més ràpida.

És important tenir en compte que aquesta transformació no només la valoren els clients, sinó també els professionals del mateix sector o relacionats. Per això, aquests últims es sentiran atrets per la teva empresa i augmentarà el talent en ella. Factors que milloren la productivitat d’una empresa.

5. Incrementa el volum de negoci

I tots aquests punts, ajudaran a assolir la màxima de qualsevol empresa que vol créixer. Sí, parlem d’incrementar el volum de negoci. La transformació digital millora la visibilitat del teu negoci i la seva reputació online, aconseguint així arribar a més clients potencials i als professionals més talentosos del teu sector.


La transformació digital per a les empreses ha arribat per a quedar-se. Ajuda a les empreses a desmarcar-se de la competència i augmentar el seu volum de negoci. I tu, ja formes part de la transformació digital?

Els experts d’Andsite SW, agència de màrqueting online a Andorra, t’ajudaran en la digitalització de la teva empresa. Contacta’ns!

Altres notícies

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!