Skip to content

Email Marketing: una eina poderosa i efectiva

25 de setembre de 2020

Les campanyes d’email marketing a través del correu electrònic estan escalant posicions en el rànquing d’eines més utilitzades i efectives. Molts pensaven que amb l’arribada de les xarxes socials, aquesta metodologia per arribar als clients podia desaparèixer, però res més lluny de la realitat.

Els resultats d’una campanya així poden ser molt positius per a una empresa en diferents àmbits. És una eina que ens permet promocionar, informar o oferir productes o serveis als consumidors de manera directa i personalitzada.

A més a més, les plataformes d’email marketing per fer enviaments massius de correus ens permeten analitzar els resultats de cada campanya. Així, de cara a futures campanyes de mailing, es podran dissenyar estratègies més acurades i aplicar millores per obtenir resultats més òptims.

Característiques i avantatges de l’email marketing

  • Directe a client: la nostra campanya arribarà directament al correu electrònic del client, pel que ens assegurem que arribem al target de la marca.
  • Personalització: podem segmentar la base de dades segons gustos, necessitats, interessos, etc. D’aquesta manera podem elaborar una campanya per a un públic objectiu en concret. Assegurant-nos, encara més, que arribem al target desitjat.
  • Reducció de costos: les campanyes d’email marketing són més econòmiques que la publicitat a través d’altres mitjans. Tant els costos de producció com els d’enviament són baixos i, generalment, s’envien a menys destinataris però més relacionats amb els productes o serveis de la marca.
  • Anàlisi de resultats: com dèiem, les plataformes d’enviament massiu ens permeten analitzar els resultats de cada campanya de mailing. Així podem saber fàcilment si una campanya ha tingut l’èxit esperat i quina ha sigut la resposta dels contactes que l’han rebut. Aquestes dades ens permetran aplicar millores de cara a futures campanyes.
  • Viralitat: Una campanya d’email marketing amb un missatge ben construït i amb una oferta atractiva pot resultar interessant per al consumidor, i segurament la reenviarà a altres contactes que cregui que poden estar interessats. Es converteix, així, en una campanya viral que arriba a més clients potencials dels previstos.

Per aquests motius, entre d’altres, l’email màrqueting és una eina molt poderosa i efectiva que pot aportar beneficis i resultats positius per a les empreses. Les agències de màrqueting digital especialitzades com Andsite SW ens encarreguem de desenvolupar les campanyes que millor s’adaptin a cada negoci i la seva promoció.

Construïm una estratègia, definim el disseny que s’enviarà als usuaris, segmentem la base de dades per arribar a targets concrets, realitzem l’enviament massiu i analitzem els resultats finals de cada campanya.

Andsite som experts en estratègies de màrqueting digital a Andorra. Elaborem campanyes d’email màrqueting personalitzades per a cada empresa. Contacta’ns!

Altres notícies

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!