Skip to content

La importància de fer un bon disseny web

7 d'abril de 2022

Has marxat algun cop d’un lloc web perque el disseny no t’ha resultat atractiu o que no ha carregat correctament al teu mòbil o tauleta?

Aquests aspectes fan, entre d’altres, que la teva pàgina web sigui una bona o dolenta experiència per els usuaris que arriben a ella i es per això, que es tant important tenir un bon disseny web.

Que s’entén per disseny web?

És el conjunt de treballs relacionats amb la planificació, disseny i manteniment d’una pàgina web, que serveix per transmetre als usuaris una bona experiència de navegació.

A més, un bon disseny és el que s’adapta a les necessitats dels usuaris, i creant un bon posicionament per aconseguir obtenir millors resultats.

ASPECTES CLAU DEL DISSENY WEB

Tipografía

Un element important és l’ús de la tipografía. Utilitza un estil de lletra que vagi concorde amb els colors, les imatges i l’estructura de la teva web. 

Un ús de diferents tipus de lletra, podria fer que l’usuari es senti incòmode, perdi l’interés pel teu contingut i marxi.

Estil visual

És un dels primers aspectes a plantejar-se quan es posa en marxa una nova pàgina web, ja que en aquest punt, és on decidim què volem transmetre amb aquesta pàgina web, i això, ha d’anar lligat amb l’identitat de la teva marca corporativa.

Compatibilitat

Després de tot el treball per tenir un bon disseny fet de la teva web, tindràs que verificar que estiguin totes les pàgines indexades correctament, que sigui comptabile desde tots els buscadors i accesible per qualsevol usuari d’internet.

Velocitat

Un altre punt clau del disseny web, és que carregui amb facilitat i en tots els dispositius (ordinadors, mòbils i tauletes). 

Si no tens ben optimitzat el temps de càrrega, perdràs usuaris que no arribaràn a veure el teu contingut.

Com afecta el disseny al SEO?

De la mateixa manera que un bon o dolent disseny pot determinar el comportament dels visitants de la teva web, és important fer una correcta optimització als motors de cerca del teu lloc web. 

Els usuaris acostumen a visitar les primeres pàgines dels resultats  de cerca i si el teu lloc web no està correctament actualitzat i optimitzat, no apareixeràs entre els primers resultats.

Mantingues constantment actualitzada la teva pàgina per obtenir més visites i arribar al teu públic.

Altres notícies

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!