Skip to content

Coneix les millors eines de màrqueting digital

16 de març de 2022

Abans de començar qualsevol estratègia digital, hauras de tenir clar el teu objectiu que vols assolir per utilitzar la eina o les eines més adequades.

Nosaltres et mostrem quines son les eines més eficaces depenent de les diferents necessitats, es per això que primer has de definir què necessites fer, a qui et vols dirigir i amb quina finalitat.

Una vegada ja tinguis definits aquests punts, podem començar sabent quina eina es la més indicada per a  cada tipus d’estratègia.

Eines de disseny gràfic

Canva

És una eina molt útil ja que ofereix una amplia gama de utilitats i no cal ser un expert en disseny gràfic, llevat que està pensada per públics molt amplis i es molt senzilla i intuitiva. Nosaltres la recomanem per perfils que volen dissenyar material gràfic per el seu negoci i no estàn familiaritzats amb eines més complexes. Els resultats son força acceptables.

InDesign

Aquesta eina està enfocada a un perfil més familiaritzat amb l’entorn del disseny gràfic, ja que té moltes més utilitats i no és gaire difícil d’utilitzar.

Si necessites crear material més elaborat, et recomanem aquesta eina ja que ofereix moltes més possibilitats.

Eines d'analítica web

Google Analytics

Recomanem aquesta eina de Google, ja que els resultats son molt òptims. S’utilitza per veure estadístiques i mitjes de la teva audiencia digital, canals de tràfic, entre d’altres. Pots veure també en temps real els usuaris actius de la web.

Search Console

Aquesta altre eina de Google et servirà per mesurar el rendiment del teu allotjament web, saber si tens les pàgines indexades correctament i t’analitza en diferents paràmetres el comportament dels usuaris amb la teva web.

Eines d'optimització SEO

Yoast SEO

Es un pluguin del CMS WordPress. És el més utilitzat de la seva categoría, per la seva funcionalitat ja que ofereix a l’usuari consells per tenir sempre optimitzades cadascuna de les pàgines de la seva web de manera pràctica i senzilla.

Semrush

Recomanem aquesta eina en quant a posicionament SEO i optimització web es refereix.

És una eina intuitiva i molt completa, llevat que ofereix estadístiques en temps real de com està funcionant el teu web. També t’ofereix la possibilitat de crear els teus propis informes.

L’èxit es la suma de petits esforços  del dia a dia

Existeixen avui dia moltes eines que serveixen per assolir diferents objectius, i cada professional del món del màrqueting té diferents necessitats i diferents maneres de treballar, per lo qual, és necessari que n’hi hagin diferents opcions que puguin escollir els professionals amb distintes qualitats i funcionalitats.

Altres notícies

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!