Skip to content

Tips per ser un bon Community Manager

1 de març de 2022

Estar present a internet avui dia és vital per a les empreses. Saber com gestionar la comunitat en línia és un paper fonamental quant a imatge de marca o ‘branding’ es refereix.

Aquest és el paper del gestor de comunitats o community manager, el perfil que s’encarrega de dur a terme que totes les estratègies i accions relacionades a la gestió amb les comunitats virtuals.

Cada cop són més demandats aquests perfils en les empreses per la qual cosa és important conèixer bé les funcions a realitzar i quines son algunes funcions que destaquen a un bon community manager.

Aquí t’indiquem alguns tips que et faràn diferenciar de la resta:

  • Coneix al teu públic:

Encara que sigui un aspecte que qualsevol expert en màrqueting tingui present, és un aspecte bastant important conèixer bé a la teva audiència i adaptar-se a les seves necessitats, per a poder estar sempre al dia de les noves tendències i estar constantment actualitzat.

  • Defineix la teva estratègia:

Has de ser metòdic i implementar una estratègia clara per a poder arribar a la teva comunitat i poder interactuar amb ells i donar-los feedback.

  • Sigues constant i proactiu:

Organitzat per a poder atendre el teu públic en les condicions òptimes i mantingues una postura proactiva davant conflictes o necessitats, d’aquesta manera sabràs gestionar qualsevol situació.

  • Sigues analític:

En aquest treball has de ser creatiu, però també has de ser analític, ja que has d’analitzar els resultats de les teves estratègies i les teves accions i/o reconduir les teves estratègies amb antelació per a poder millorar els teus resultats.

Construeix la confiança de l’usuari i la imatge de marca

Aplicar les estratègies adequades, t’ajudarà a augmentar el número de ventes i fidelitzar la teva marca. Revisa les teves opcions que pots oferir com a gestor de comunitats abans d’implementarles en el teu negoci.

Altres notícies

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!